Hasznos új funkciót kap a Google Play Áruház

Ebben a felgyorsult világban kifejezetten jól jönnek azok a funkciók, amelyek leegyszerűsítik a dolgunkat, és időt takaríthatunk meg a segítségükkel. A Google Play Áruház újdonsága pont ilyen. 

Már megszokhattuk, hogy időről-időre új funkciókkal rukkol elő a techóriás, melyek között olykor valóban hasznos újítások is akadnak. A legfrissebb jelentések szerint a Play Services új frissítése egy olyan funkciót jelez előre a Google alkalmazásboltjában, amely leegyszerűsíti a nem kívánt alkalmazások eltávolítását az eszközeinkről.


Az Android Authority beszámolója szerint az alkalmazásokat hamarosan távolról is eltávolíthatjuk majd azokon az eszközeinken, amelyeken ugyanaz a felhasználói fiók van használatban. Ezt azt jelenti, hogy nem kell egyenként letörölnünk a nem kívánt appokat a telefonunkon és mondjuk a táblagépünkön, hanem dönthetünk úgy is, hogy az adott alkalmazás tűnjön el minden eszközünkről, amelyekre letöltöttük.

A hasznosnak ígérkező funkció egyelőre nem érhető el az androidos felhasználók számára, de valószínűsíthető, hogy a Play Áruház 38.8-as frissítésével széles körben is bevezetésre fog kerülni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?