Igen, most már a vécéülőkéddel is cseveghetsz nagyvécézés közben

A klasszikus néma budi már a múlté, az amerikai Kohler megalkotta a vécéülőkét, amivel kellemesen elcseveghetsz, miközben a nagydolgodat végzed. 

Egyes cégek monitorokat, tévéket vagy mesterséges intelligenciával működő laptopokat visznek a CES-re, a világ egyik legjelentősebb tech eseményére, mások beszélő bidéülőkével készülnek. Utóbbira a Kohler nevű cég vetemedett, ahol olyan szintre kívánják emelni a vécézés élményét, amiről sokan csak álmodoztak – vagy nem.


Mindenesetre érkezik a PureWash E930 névre keresztelt, felokosított bidéülőke, amit hangasszisztenssel (Amazon Alexa, Google Assistant) szereltek fel, így akár hanggal is utasíthatjuk a bidénket, hogy tegye a dolgát, azaz tisztítsa meg a fenekünket. Ez persze még nem minden: a szürreális szerkezet mozgásra nyitja és zárja a fedelét, valamint öntisztításra is képes a beépített UV-fénynek köszönhetően. Továbbá fűthető üléssel rendelkezik, használat előtt pedig automatikusan bepárásítja a WC-csészét „a hatékonyabb öblítés érdekében„. Azt már meg sem említjük, hogy az ülőke világít is, hogy éjszaka, lámpa nélkül is beletaláljunk a vécébe.

beszélő vécéülőke
(Fotó: Kohler)

Mindezt persze nem adja ingyen a gyártó. A több millió forintos okosvécéknél ugyan olcsóbban szerezhető be, de még így is csak egy szűk réteg kiváltsága a Kohler beszélő vécéülőkéje, tekintve, hogy 2149 dollárt kérnek el érte – ez átszámítva nagyjából 750 ezer forint.

A PureWash E930 fehér színben már rendelhető a Kohler webshopjából, akinek azonban a fekete színű változatra fáj a foga, annak február végéig ki kell bírnia valahogy.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?