Jön a matt OLED tv – Viszlát zavaró tükröződés! Megnéztük

Az OLED tévék egyik legnagyobb baja a zavaró tükröződés. Jelentem megoldották! A Samsung előrukkolt a matt OLED tévéjével, amelynél nem kell tartani ettől a zavaró jelenségtől.

Az OLED televíziók képminősége szuper, a dizájnjuk remek, ám az tény, hogy a képernyő tükröződése nagyon zavaróan jelentkezhetett e modelleknél. Azonban ezt a problémát is sikerült mára megoldani.

Matt OLED Samsung
Matt OLED TV – Samsung S95D

A Samsung ugyanis a világ legnagyobb és legfontosabb technológiai rendezvényén előrukkolt egy olyan OLED televízióval, aminek képernyőjét bevonták egy olyan speci


Matt OLED Samsung
Tükröződő, hagyományos OLED tv

ális anyaggal, amely képes hatékonyan elnyelni, eloszlatni az esetlegesen becsillanó külső fényeket. Ez a Samsung S95D névre hallgató televízió, amelyet sikerült megnézni Las Vegasban működés közben. Nagyon meggyőző amit láttunk, hiszen mellétettek egy hagyományos OLED készüléket, úgy, hogy mindkettőt megvilágították, és megdöbbentő volt a különbség. Ez bizony abszolút egy életképes, értelmes technológia, aminek van értelme, vagy jövője.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?