iPhone 15 Pro Max: 2024 elején is minden testvérét megelőzi

Az összes iPhone eladás jelentős százalékát a 15 Pro Max uralja, és ebből jó pénz jön a telefon objektívjét szállító cégnek is. 

Az iPhone 14 szériával az Apple prémium modelljei szépen leuralták az eladásokat, és úgy tűnik, hogy ez a tendencia az iPhone 15 családdal is folytatódik. A TF Securities elemzője, Ming-Chi Kuo az Apple számára kameraobjektíveket szállító Largan értékelésében arra utal, hogy a Pro Max modellnél tapasztalható a legjelentősebb növekedés az eladásokban. Arra számít, hogy az eszköz 2024 első felében is megtartja pozícióját a legkelendőbb iPhone-modellként. Kuo kiemeli a tetraprizmás teleobjektív jelentős szerepét, ami előnyösnek bizonyul az ellátási láncban partnerként működő Largan számára.


iPhone 15 Pro Max
Fotó: Caviar

Ming-Chi Kuo egy Medium bejegyzésében megjegyzi, hogy az iPhone 15 Pro Max várhatóan „még mindig az iPhone 15 szállítások 40-45%-át teszi ki az 2024-ben”. Kuo kiemeli ennek a bizonyos modellnek a pénzügyi jelentőségét a beszállító számára, „kritikusnak” nevezve azt a szezonon kívüli pénzügyi eredmények szempontjából. Kuo szerint a Pro Max modellben található teleobjektív elrendezés az előrejelzések szerint 108,8-121,7 millió dollár növeli a Largan bevételét az első félévben. Kuo továbbá megjegyzi: „Ez a lencse önmagában hozzájárulhat a Largan 20-25%-os éves szintű bevételnövekedéséhez.

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?