Bankot robbantott az új Samsung S24 telefon

50 százalékkal többet adtak el Samsung S24 modellekből az előrendelés során.

Samsung S24
Samsung S24 Ultra

A Samsung most mutatta be vadonatúj, S24 telefonjait, amelyek a felső kategóriát képviselik majd idén a vállalat kínálatában. A friss készülékek nagy extrája az innovatív AI csomag. A mesterséges intelligenciának köszönhetően ugyanis egy csomó szuper szolgáltatással sikerült felturbózni a modelleket.

Samsung S24


A technológia kommunikációja is jól sikerült a jelek szerint, hiszen sikerült átadni a fontos üzeneteket. Erre utal ugyanis, hogy az előrendelések terén igen jól teljesített a Samsung S24 família. Dél-Koreában durván másfél milliót adtak el belőle úgy, hogy még a boltokban sem volt. Indiában sikerült valamelyest felülmúlni a tavalyi számokat, de például Hollandiában bombaként robbant az új készülék. 50 százalékkal javultak az értékesítési adatok az elmúlt évhez képest. Ez pedig egy olyan régió, ahol a felhasználók érettek, van pénzük, és odafigyelnek arra, hogy mit vásárolnak.

Samsung S24 AI

Lehet, hogy 2024 ismét egy igen jó év lesz a Samsung számára, köszönhetően a Mesterséges Intelligenciának köszönhetően? Aggódhatnak a vetélytársak? Hamarosan ez is kiderül majd. Mi mindenesetre kipróbáltuk már az új készülékeket, és abszolút elégedettek voltunk azzal, amit láttunk.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?