Netflix: 2024-ben tuti nem lesz hiánybetegségünk koreai tartalmak kapcsán

A Netflix megmutatta, mivel készül 2024-re a koreai filmkészítést illetően, és aki szereti az onnan érkező sorozatokat, biztosan elégedett lesz. 

A streamingszolgáltató megmutatta, mire számíthatunk idén koreai mozgóképes anyagok kapcsán, és a jelek szerint nem fogunk unatkozni. Nem csoda egyébként, hogy az ázsiai ország fontos szerepet tölt be a Netflix életében, hiszen egy olyan piacról beszélünk, ahol a vállalat elég sok pénzt fektet be. Az idei felhozatalban Többek között olyan címek lesznek, mint a Squid Game, a Sweet Home és a Hellbound új évadai. De itt az Uprising címet viselő történelmi dráma is, amelynek társszerzője az Oldboy-ból ismert Park Chan-wook.


Érkezik egy valóságshow, amelyben influenszerek versenyeznek egymással azért, hogy kiderüljön, melyikük az, aki bármilyen eszközt használva a legnagyobb felhajtást tudja generálni. Címképernyőnkön a Netflix – szintén koreai – fílmje, a Badland Hunters szerepel.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?