Mike Tyson és egy youtuberből lett bokszoló fog bunyózni a Netflixen

Bár Mike Tyson neve mellett a YouTube-sztárból ringbe vándorló Jake Paul-é eltörpülhet, azért utóbbi is elég ismert fazon. 

A Netflix ma jelentette be, hogy a következő nagy eseménye a korábbi nehézsúlyú bajnok, Mike Tyson, és a YouTube-on befutott, balhéiról is ismert Jake Paul bunyója lesz, amit a streamingszolgáltató természetesen élőben közvetít majd. A sportesemény július 20-án lesz, a texasi Arlingtonban található AT&T Stadionban. A Netflixnek természetesen nem ez az első nekifutása egy – a nevéhez képest – profilidegennek tűnő szegmensben, hanem a sport területén való terjeszkedésének újabb lépése.


mike tyson
Jake Paul sem Train Simulator streameléssel lett befutott YouTuber – kép: Marca.com

Hozzá kell tenni, még nagyon a folyamat elején jár, hiszen eddig egy golf és egy teniszes nekifutás köthető hozzá (bár azok elég nagy nevekkel), valamint egy doku, ami Jake Paul kezdő bokszolói karrierjéről szól. Mike Tyson esetén nem gondolnánk, hogy bárkinek is be kellene mutatni az urat, ellenben Paul sokak számára lehet ismeretlen. A srác nem a Minecraft-videóiról híres, és elég sok balhé köthető hozzá, így többek között a pandémia alatt rendezett megabuli, de járt nála az FBI is.

Érdemes azt is tudni, hogy sikerült padlóra küldenie Nate Diazt (bár a meccs nem kiütéssel végződött), aki nem egy képzetlen harcos. Igaz, aki látta a mérkőzést az azt is észrevehette, hogy nem a boksztudás hozta meg Paul győzelmét, hanem az, hogy az MMA-t is jól ismerő Diaz úgy viselkedett a ringben, mint akin kábé lobotómiát hajtottak végre.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?