Eljött az idő, hogy a görög istenek is összevissza lövöldözzenek

A görög istenek nem arról ismertek, hogy félautomata fegyverekkel, vagy távcsöves puskával vadásszanak egymásra, de most mégis megteszik.

Elsőre azt gondolhatnánk, hogy a bevezetőben szereplő téma egy erősen Zs-kategóriás mozifilm cselekménye, ami valamikor a nyolcvanas-kilencvenes évek akciófilmjei között lett volna talán életképes. De nem erről van szó, hanem arról, hogy a Fortnite-hoz megérkezett a Chapter 5: Season 2 kiegészítő, ami Myths & Mortals címet viseli, és ez hamar el is árulja, hogy miről van szó. A játék a görög istenek, és a görög mitológia ismert helyszíneit tárja a gamerek elé.


Ez annyit tesz, hogy vadászhatunk egymásra az Olümposz hegyén, de lemehetünk akár az alvilágba is, ha nem annyira csípjük a napfényt. Mitológiai alakokból hét darabot tartalmaz a csomag, így benne van Aphrodité, Hádész, Medúza, az alvilág kapuját őrző Cerberus, Artemisz, Poszeidon, és természetesen a főgóré, Zeusz. Plusz amolyan kakukktojásként belekerült Korra, aki egyáltalán nem tartozik a görög istenek közé, hanem az Avatar spinoffjában bukkan fel, és nem is érhető el rögtön a szezon elején.

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?