Hotwav W11: bő három hónap töltés nélkül

A Hotwav W11 azoknak jöhet jól, akik hetekig nem találnak konnektort, és/vagy sűrűn esnek vízbe, kerülnek porviharba, és nem probléma, ha a mobiljuk közel 1 kiló. 

A strapamobilok fogalma nem újkeletű, elég régóta velünk vannak már, de köztük is vannak olyanok, amik megérdemelnek pár gondolatot. Nem olyan régen írtunk a Hard Case P28K nevű mobilról, amelyiknek a legkiemelkedőbb tulajdonsága a 28 ezer mAh-s akkumulátor. Most pedig itt egy hasonló versenyző, ami a Hotwav W11 nevet kapta, és bár ekkora kapacitást nem mondhat magának, de 20 800 mAh sem rossz.


Ezzel a kapacitással akár 100 napig is képes készenlétben maradni, bár ehhez az is hozzátartozik, hogy az eszköz súlya így 850 gramm. Ehhez a tömeghez 176,6 x 84,8 x 26,5 mm-es méret társul. A 6,6 hüvelykes FHD+ kijelzővel szerelt strapamobil akár 12 GB RAM-mal, és 256 GB belső tárhellyel is felvértezhető, működtetését pedig Android 13 végzi. A hátlapon egy 64 megapixeles főkamera található, egy 24 megapixeles éjjellátó lencse társaságában.

hotwav w11
Kép: Gizchina

További érdekesség 280 lumenes lámpa, ami messze nem a szokásos mobilos zseblámpa funkciót tudja, hanem valójában térvilágításként is képes funkcionálni. A Hotwav W11 töltése 33 wattos gyorstöltéssel lehetséges, és 100 százalékos akkumulátorral 35 órányi folyamatos videólejátszást lehet elérni, de ami még jobb, hogy a 20 800 mAh-s egység fordított töltésre is képes, ami azt jelenti, hogy powerbankként funkcionál, tehát lemerült eszközeinkbe tudunk életet lehelni ily módon, mégpedig 10 wattos tempóval. Ára jelenleg éppen csak valamivel több, mint 100 ezer forint, ellenben azt tudni érdemes, hogy AliExpress termék.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?