Drágább lesz a Spotify

A Spotify jelenleg 10,99 dolláros áron kínálja az előfizetést, de már csak a hónap végégig, aztán emel rajta.

A Spotify sok éven át tartotta magát a 9,99 dolláros havi előfizetéshez, egészen tavaly júliusig, amikor a Premium 10,99 dollárra ugrott. Most úgy tűnik, hogy a vezető előfizetéses zeneszolgáltatás újabb áremelést tervez, tehát ezúttal nem vártak újabb éveket. A Bloomberg értesülései szerint április végéig az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Pakisztánban és két másik piacon 1 és 2 dollár közötti összeggel emelkedik az ár, és a tengerentúliak számára is ez várható, de náluk csak annyit tudni, hogy „még idén” tervezi a platform.


spotify
Fotó: Pitchfork

Olyan hírek is vannak, hogy a Spotify a jelenlegi 10,99 dolláros prémiumdíj mellett egy új „alap” csomagot vezethet be, amely nem tartalmazza az egyre népszerűbb hangoskönyv kínálatot, hanem továbbra is a zenéket és a podcastokat foglalja magába. Remélhetőleg ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kell majd elégednie az alap hangminőséggel.

Ha már itt tartunk, a vállalat állítólag még mindig tervezi a régóta pletykált „Supremium” csomag bevezetését, amely veszteségmentes streaminget és egyéb funkciókat tartalmaz majd. Az elmúlt hetekben néhány Spotify-felhasználó Dolby Atmos-logót vett észre az alkalmazás Now Playing képernyőjén. Ez határozottan jelzi, hogy a térbeli hangzás a Supremium bónuszfunkciók részeként érkezhet.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?