Kinyírja a OnePlus a fotótrollokat

Kevés elegánsabb dolog van, mint önként, hívatlan szereplőként, a hangulatot teljesen megölve szerepelni egy fotón. De a OnePlus véget vet a photobombnak. 

Képzeljük el életünk fotóját, amelyen a párunkkal éppen szeretnénk megmutatni, hogy a szerelmünk minden másnál erősebb, és ezt a fülig érő szájjal, az életet hatalmas igenléssel fogadva, a boldogságtól mindent vaníliaillatba borított, egyszeri és megismételhetetlen pillanatot mindenképpen szeretnénk legalább egy fotóval rögzíteni az örökkévalóságnak. Csakhogy a háttérben valaki, bőszen kancsalítva a füleit majomformán széthúzva, nyelvét kiöltve öli meg az előbb írtakat, egy teljesen használhatatlan képet teremtve. Nos, a OnePlus ennek szeretne véget vetni azzal, hogy bevezetett egy új funkciót, aminek az AI Eraser nevet adta.


oneplus
Kép: Phone Arena

Ez a GenAI-t (generatív AI) használja, és arról szól, hogy a fotóinkon olyan dolgokat javíthatunk vagy törölhetünk amelyek nem tetszenek. A funkciót a OnePlus 12-, 12R, Open, 11, és a Nord CE 4 kapja. A Samsung Galaxy S24 sorozat legújabb Galaxy AI csomagja is hasonló szerkesztési lehetőséget kínál. Az AI Eraser funkciót a OnePlus Photos galériaalkalmazásba integrálják. Miután a felhasználók pontosan megjelölik a fényképen lévő konkrét objektumokat, az AI beindul, elemzi a kiválasztott területet, és olyan helyettesítő hátteret készít, amely zökkenőmentesen illeszkedik a környezetbe, miközben kiegészíti a kép általános stílusát.

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?