Galaxy S24: egy csúszka lehet a megoldás a kijelzőre

Elég sok kritika érte a Galaxy S24 kijelzőjének „Élénk” módját, amit kiszivárgott hírek szerint egy csúszkával javítana a gyártó. 

Az ilyen berkekben járatos emberek között elég ismert szivárogtató, Ice Universe az X-en olyan bejegyzést tett közzé, ami szerint a Samsung hamarosan kiadhat egy javítást. A poszt tartalmaz egy képernyőfotót az új élénkség csúszkáról, amely a felhasználóknak nagyobb kontrollt adna a kijelző színének és élénkségének beállítására.


Ice Universe szerint az élénkség csúszkán rovátkák lesznek, amelyek különböző szinteket képviselnek. Az alapértelmezett beállítás a Galaxy S24 sorozat jelenlegi színárnyalatát fogja tükrözni. A felhasználók azonban képesek lesznek az élénkséget egy fokozattal feljebb kapcsolni, hogy az megfeleljen a korábbi Galaxy telefonok színének. Az opció hozzáadásától a Samsung azt reméli, hogy az élénkséggel kapcsolatos vitában mindenkit meg tud nyugtatni.

galaxy s24
Kép: X

Ez tehát ismét fordulat a dologban, hiszen február 3-án a gyártó spanyol PR-ügynöksége azt közölte, hogy szándékos színbeállítás, és nem pedig hiba. „A kijelzőtechnológián néhány változtatást hajtottunk végre a természetesebb megjelenítési élmény biztosítása érdekében, így a felhasználók a régebbi készülékekhez képest eltéréseket észlelhetnek a színmélységben” – áll a közleményben. „Ez a kijelző viselkedés egy szándékos színbeállítás, és nem jelent termékhibát, így használata biztonságos”. Azonban ha hinni lehet a friss szivárgásnak, mégsem egészen kerek a sztori, de a gyártó változtat a hozzáállásán.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?