Galaxy Note 20 Ultra: egyvalamiben simán lenyomta a legújabb csillagrombolókat

A telefonok világában 2020 már elég régen volt, ennek ellenére most akadt egy verseny, amiben a 4 éve megjelent Galaxy Note 20 Ultra lett a nyerő, igaz, ehhez kellett emberi munka is. 

Létezik egy olyan fotós megmérettetés, hogy Mobile Photography Awards, és a nevéből nem nehéz kitalálni, hogy mi a lényege. Mobiltelefonnal készített fotók versengenek a „legjobb fotó” címért, méghozzá hat különböző témában, úgymint portré (beleértve a szelfiket is), tájkép, éjszakai jelenetek, étel és ital, háziállat, és nagyítás. Ezen kategóriák közül pedig a portrét a „Két szív, egy fej” (angolul jobban hangzik, de ez van) című  – alább látható – kép nyerte meg, amit egy Galaxy Note 20 Ultra kamerájával lőtt a készítő, ami 2020-ban volt a Samsung csúcsmobilja, és egyben az utolsó „Note Ultra”.


galaxy note 20 ultra
Kép: The British Photography Award

Mondhatnánk, hogy ezzel leiskolázta az iPhone 15 Pro-t is, hiszen az Apple telefonjával is voltak esélyesek, de nem lenne igaz, mivel a fotózásnál erősen szerepet játszik egy kép milyenségében a készítő szeme, és tehetsége. A tájkép kategóriát egyébként egy Huawei P30 Pro, az éjszakait egy Sony Xperia 1 Mark 5 nyerte. Az étel és ital kategóriában iPhone 13 Pro, a háziállatnál Galaxy S23 Ultra, míg a nagyításban iPhone 14 Pro segítségével diadalmaskodtak a fotósok. Érdemes egyébként megszemlélni a többi esélyes képet is, mivel megdöbbentő alkotások születtek, és szintén nem feltétlen a legújabb csúcsmobilokkal, hisz lám, a Galaxy Note 20 Ultra is győzedelmeskedni tudott.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?