Boring Phone: jön a Heineken unalmas telefonja

A Heineken és a kreatív cégként ismert Bodega összefogásának eredménye a Boring Phone (Unalmas Telefon), amin se harmadik féltől származó alkalmazások, se internet. 

A Heineken és a Bodega partnerségéből születő Boring Phone-t a HMD gyártja, és mindössze ötezer darab lesz majd belőle, ezeknek pedig mindegyike ajándéktárgyként kerül a közéletbe. A Boring Phone célja, hogy a lehető leghétköznapibb legyen, harmadik féltől származó alkalmazások és internet-hozzáférés nélkül, amelyek elterelnék a figyelmet.


boring phone
Kép: GSMArena

A Boring Phone a Nokia 2660 Flipre épül, átlátszó burkolattal és egyedi monokróm kijelzővel. Abszolút a boldog mobilos békeidőket idézi a 2,8 hüvelykes QVGA (240 x 320 px) fő képernyő és az 1,77 hüvelykes fedőképernyő. Szintén nosztalgikus érzéseket kelthet a hátlapon lévő 0,3 megapixeles kamera, amihez LED vaku tartozik. A szoftveres oldalt a Mocor RTOS képviseli. A telefon a rajongók által kedvelt Snake játékkal, FM rádióval és fejhallgató-csatlakozóval is büszkélkedhet.

boring phone
Kép: GSMArena

A Boring Phone támogatja az akár 4G-s csatlakozást, valamint képes két SIM-kártyát kezelni. 128 MB belső tárhelye igen csekélynek tűnhet, de ha figyelembe vesszük, hogy egy funkciótelefonról van szó, akkor elég kell, hogy legyen. Ám ha mégsem, a microSD-kártyahelyen keresztül bővíthető. A kivehető 1450 mAh-s akkumulátor akár egy hét készenlétet, és 6 óra beszélgetési időt ígér 3G/4G hálózatokon.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?