Ha X-Men ’97rajongó vagy, ez az Xbox tutira tetszeni fog

A Microsoft újabb taggal bővítette egyedi X-box sorozatát, ezúttal az X-Men ’97 témájára építkezve. 

A Disney+ X-Men ’97 animációs sorozat meglehetős sikere mellett a Microsoft bemutatta a Marvel Animation’s X-Men ’97 Custom Comic Xbox Series X-et. Ezek olyan konzolok, amelyek optikájukban a Marvel író Rich Douek és a művész Paco Diaz exkluzív képregényét mintázzák, és amelyekhez az Xbox Design Lab X-Men karakteres kontrollereit mellékelik. A Microsoft szerint ez az első alkalom, hogy egy Xbox Series X-et képregénybe csomagolnak, az viszont nem most debütál, hogy csak egy korlátozott ideig tartó nyereményjáték részeként érhetőek el, amelynek az Xbox X (mármint a korábbi Twitter) ad otthont.


x-men '97
Kép: Microsoft

Ahogy a képeken is látható az Xbox Design Lab egy olyan kontroller-készletet készített a csomaghoz, amelyet az X-Men ’97 karakterei ihlettek: Wolverine, Storm, Rogue, Morph, Magneto, Jubilee, Gambit, Jean Grey, Cyclops, Beast és Bishop. Mindegyik karakter egyedi kontroller dizájnnal rendelkezik, és a 90-es évekre jellemző buborékcsomagban kapható. Beszállni a buliba úgy lehet, hogy bekövetjük az Xboxot az X-en (ha eddig nem volt meg), és a részvételi időszak alatt retweetelik a hivatalos Xbox nyereményjáték bejegyzéseit (#XMen97XboxSweepstakes).

x-men '97
Kép: Microsoft

A nyereményjáték tegnap indult, és egészen május 19-ig tart, úgyhogy van még idő esélyt adni magunknak, bár értelemszerűen minél több tweetet osztunk meg, elvileg annál nagyobb a lehetősége a nyereménynek. Mint említettük, nem ez az első egyedi konzol vagy kontroller, amelyet a Microsoft készített. Legutóbb egy hivatalos Fallout-témájú Xbox Series X-szel jött elő, amelyhez saját páncélterem is tartozik. Ezt megelőzően egy bizarr Final Fantasy 14 Xbox Series X volt porondon, amely valójában nem is működik. Február elején pedig egy Dune: Part 2 különleges kiadást mutatott be lebegő gamepaddel.

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?