Kisebb kijelzőt kaphat az iPhone 17 Slim, mint elődei

Egyelőre úgy néz ki, hogy az iPhone 17 Slim vékonyabb lesz, mint a 15 Plus és a 16 Plus, ellenben a kijelzője sem lesz akkora, mint ezeknek. 

Egy pletyka szerint az Apple iPhone 16 Plus utódja iPhone 17 Slim néven kerül forgalomba, ami alapján talán van némi alapunk azt feltételezni, hogy a család legvékonyabb tagja lesz, bár ez önmagában nem igazán indokolja a nagy változást. Ha azonban ezt kombináljuk azzal a ténnyel, hogy a kijelzője kisebb lesz, mint a jelenleg kapható iPhone 15 Plus-é, valamint a hamarosan megjelenő iPhone 16 Plus-é, akkor talán kezd értelmet nyerni a dolog. Az általában megbízható Ross Young a Display Supply Chain Consultants munkatársa pontos számot is mondott az átlóról.


iphone 17 Slim
iPhone 15 ls 15 Plus Kép: Apple

Szerinte az iPhone 17 Slim kijelzője pontosan 6,55 hüvelyk átlójú lesz, amivel pontosította Jeff Pu elemző korábbi jelentését, aki „6,6 hüvelyk”-et említett. Az iPhone 15 Plus 6,7 hüvelykes kijelzőt kapott, és ezt a méretet közvetlen utódja is megtartja. A Pro Max viszont 6,9 colosra nő, így nem tehetünk mást, minthogy feltételezzük, az Apple azt szeretné, ha azok, akik a legnagyobb kijelzős iPhone-t választanák, a Pro Maxra kellene áldozniuk, ahelyett, hogy a jóval olcsóbb Plus-t vennék.

És hamarosan nem is lesz választás, ha beigazolódnak a pletykák, miszerint az iPhone 16 Pro Max 6,9 hüvelykre nő, az iPhone 17 Pro Max is marad ennél a méretnél, míg az iPhone 17 Slim kisebb lesz. Persze, függetlenül attól, hogy általában mennyire megbízható egy forrás, ne feledjük, hogy jelenleg körülbelül 18 hónap van hátra az iPhone 17 család megjelenéséig, ami azt jelenti, hogy sok minden – sőt, szinte minden – változhat addig, még akkor is, ha ez a hír igaz.

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?