Lábra ment a Tesla Cybertruck, véres vége lett

Bulváros cím egy bulváros témának, de úgy tűnik, a Tesla Cybertruck nem csupán az ujjakra, hanem a lábra is veszélyes. 

Miután elterjedt egy olyan videó a közösségi médiában, amelyiken a Cybertruck csomagtartójának ajtajával zöldséget aprítanak, rengetegen igyekeztek bizonyítani azt, hogy ettől függetlenül az autó ilyen téren is biztonságos. Egészen addig, míg valaki a bizonyítási anyag forgatása közben majdnem eltörte az ujját. Most pedig itt az újabb esemény, amiről egy tulajdonos írt a Cybertruck Tulajdonosok Fórumán. Az illető éppen kiszállt a lejtőn parkoló autójából, amikor az ajtó sarka megvágta a lábát.


cybertruck
Fotó: Tesla

A tulajdonos szerint a gyártó azt mondja, a szóban forgó rész nem éles, annyira azért mégis, hogy tudjon olyan sérülést okozni, aminél vér is folyhat. Az érintett tulajdonos képet is közölt, amit bárki megnézhet a fórumon, ezért ide nem is tesszük be, de az biztos, hogy a sérülés konkrétan egy mély vágás. Így talán nem is csoda, ha a gyártó a Cybertruck kézikönyvében figyelmeztetést fogalmaz meg az élekkel kapcsolatban. kiemelve az ajtókat, a csomagtartót, a hátsó ajtót, és a környező elemeket.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?