A Fallout sorozat nagyon nagyot megy

A Fallout című videojáték posztnukleáris világára épülő élőszereplős sorozatot abszolút telitalálatnak tekintheti az Amazon. 

A múlt hónapban bemutatott Fallout című tévésorozat nagy sikert aratott, és már zöld utat kapott a második évadra. Az új nézettségi adatokból pedig az is kiderül, hogy valószínűleg ez az Amazon eddigi legnagyobb show-ja, és áprilisban is az egyik legnézettebb volt, olyan műsorokat előzve meg, mint a Bluey, a Grey’s Anatomy és az NCIS. A Fallout című tévésorozat premierje április 10-én volt, és úgy a kritikusok mint a rajongók egyaránt elismerően nyilatkozat róla.


A sorozat hatalmas érdeklődéshullámot eredményezett a poszt-apokaliptikus videojáték-franchise iránt, amelyen a sorozat alapul. A bemutató után érthető okokból a Fallout-játékok is újra népszerűek lettek. A Nielsen tévés és streaming nézettséget figyelő cég nyilvánosságra hozta a legnézettebb műsorokat azon a héten, amikor a premier volt az Amazonon. Ezek pedig azt mutatják, hogy a videojáték-adaptáció lenyűgöző, 2,9 milliárd megtekintett percet hozott össze, ami a legnézettebb műsorrá tette azon a héten. Több mint egymilliárd perccel előzte meg a második helyezettet, a Disney+-on futó Bluey-t.

fallout
Kép: Kotaku

A Deadline szerint ezek az adatok azt jelezték, hogy ez az Amazon eddigi legnépszerűbb műsora, mintegy egymilliárd perccel verte meg a Reacher legjobb hetét. Mint a csatorna megjegyezte, a Nielsen jelentése szerint a nézők 70 százaléka azon a héten csak körülbelül az első négy epizódot nézte meg, így valószínű, hogy a következő hetek adatai alapján a Fallout továbbra is a Nielsen-listák élén fog állni.

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?