Háborút indít a TikTok

Jaj, a TikTok a nézők mentális egészségéért aggódik. Ezt is megértük. Hüpp, nekiront az AI-nak!

Tiktok AI háború

A TikTok vezetése a jelek szerint teljesen idegbe rakta magát valamilyen rejtélyes oknál fogva a mesterséges intelligencia miatt. Úgy döntöttek, hogy iszonyú pénzt és energiát fordítanak arra, hogy kiszűrjék az AI által generált tartalmakat.


Konkérétan A TikTok elkezdi automatikusan felcímkézni az AI által generált tartalmat (AIGC). Azt állíják, hogy az AI hihetetlen kreatív lehetőségeket kínál, de megzavarhatja vagy félrevezetheti a nézőket, ha nem tudják, hogy a tartalom mesterséges intelligenciával készült. És ezáltal a nézők mentálisan sérülhetnek!
Abszolút szemforgató ájtatoskodás ez attól a platformtról, amely teret enged az ocsmánykodásnak, gyalázkodásnak, a nyilvános drogozásnak, a péniszmutogatásnak, hogy többi agyzsibbasztó kreténségről már ne is beszéljünk. Azzal kéne foglalkozni inkább, hogy ne legyen egy szellemi és morális pöcegödör a felület.

tiktok ai
TikTok vs. AI

De a jelek szerint a naaaagy ellenség inkább a mesterséges intelligencia. Lehet hangzatos kijelentéseket tenni, csapkodni az asztalt, miközben jó eséllyel a cég gigantikus szerverein jelenleg is AI algoritmusok ezrei futnak és elemzik, szortírozzák a felhasználók személyes adatait.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?