Véres Scooby-Doo paródiában reklámozza Jake Gyllenhaal az Apple Face ID-t

A cupertinóiak jópofa Face ID reklámjában az Országúti diszkó remake-jének főszereplőjét, Jake Gyllenhaalt láthatjuk a szépfiú Fred Jones szerepében. 

A nagy port kavart új iPad Pro reklám után – amelyben az almás cég prés alá rakta az emberi művészet és kreativitás szimbólumait – most végre sikerült egy valóban ötletes hirdetést összehozniuk a cég által kifejlesztett biometrikus hitelesítési technológia kapcsán, ami nemrégiben debütált a Saturday Night Live amerikai szkeccsműsorban (mármint a reklám, nem a technológia). A Mystery of the Shadow Phantom című reklámvideó lényegében egy Scooby-Doo paródia, amelyben a Rejtély Rt. tagjait láthatjuk már a nagy leleplezés pillanatában, amikor is Fred lerántja az álarcot a természetfeletti entitásnak öltözött gazemberről – ahogy az a rajzfilm minden egyes epizódjának végén is történik. Csakhogy ez esetben nem várt és felettébb véres fordulatot vesz a történet, de inkább nézzétek meg a saját szemetekkel.


Jake Gyllenhaal Fredje és az animált dán dog mellett feltűnik még Sabrina Carpenter (Daphne), Sarah Sherman (Vilma) és Mikey Day (Bozont) is, továbbá Kenan Thompson és James Austin Johnson komikus is felbukkan.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?