DOOM: The Dark Ages – akár szűk két hét múlva már bemutatkozhat az új hentelés

Simán meglehet, hogy a DOOM: The Dark Ages a középkorba repíti majd a vértől és erőszaktól a legmesszemenőbbekig elhatárolódó játékosokat. Ja, bocs, ezt nem ide…

Aki valaha is élt a kilencvenes években és volt szerencséje egy CRT monitor elé befészkelnie magát, egyértelműen nem tudott elmenni a DOOM mellett. Ez a négy betű egy igazi digitális legenda, amivel kapcsolatosan az  Insider Gaming Network úgy tudja, hogy a franchise következő darabját az idei Xbox Games Showcase-en, június 9-én leplezik le. A játék, amely eddig a ‘Year Zero’ kódnév alatt futott, a DOOM: The Dark Ages címet kapja, és már legalább négy éve fejlesztés alatt áll.


doom
Kép: Insider Gaming Network

Tavaly már lehetett hallani a sorozat következő részéről, amit úgy jellemeztek, mint egy ‘középkori ihletésű doom-világot’. Bár ez nem feltétlenül ad sok információt, de a ‘nulladik év’, a ‘sötét középkor’ és a ‘középkori ihletésű’ adhat némi elképzelést arról, hogy milyen környezetre számíthatunk. Az év elején is pletykáltak egy új címről, miután a Bethesda bejegyeztette az „IDKFA” védjegyet. Ez pedig az egyik csalókód volt anno az ősjátékban, mint az közismert.

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?