Megérkeztek Magyarországra a legmenőbb Philips és AOC monitorok

Fényglóriával övezett, ívelt, OLED, szupergyors, extrémen színhű, illetve olcsó monitorokkal támad az egy cég alá tartozó AOC és Philips.

AOC monitor
Philips és AOC monitorok érkeztek

A TPV Technology nincs szem előtt, nem egy nagyon ismert a nagyközönség előtt, pedig jelenleg ez a cég a világ egyik legnagyobb kijelző gyártója, amely számos vállalat számára szállít termékeket. Emellett pedig az AOC és a Philips révén saját márkáival is jelen van a monitoros, illetve televíziós iparágban.

AOC monitor
A képminőség terén extrémen magas szintet képviselő termékeket is kínálnak.

E brandek hazánkban is kedveltek, hiszen együtt mintegy 10 százalékos piaci részesedést értek el Magyarországon. A TPV Technology ezzel azonban elégedetlen, hiszen a vezetőség azt tűzte ki, hogy nálunk is elérjék a 15 százalékot. Ez egyébként egyáltalán nem lehetetlen, ugyanis a konszern több erős pilléren áll.


Azaz odafigyel az álalános használatra szánt készülékek mellett a játékosokra, irodai alkalmazottakra, cégvezetőkre, grafikusokra és azokra is, akik nem tudnak vagy akarnak sokat költeni egy termékre. A kínálatban így számos különféle technológiára épülő, eltérő kialakítású, méretű és árú AOC és Philips termék is helyet kapott.

Különleges AOC és Philips monitorok is jöttek

A vállalat mindezt egy budapesti konferencián jelentette be, ahova természetesen hoztak néhány fontos, különlegesebb terméket is. Így például OLED monitorokat, ami jól jelzi, hogy egyre fontosabb ez az eljárás a monitorok világában is. Az OLED készülékek iránt elképesztő mértékben nő a kereslet, ami nem meglepő, hiszen a tesztek alapján, illetve szemre is az ilyen típusú készülékek produkálják a legjobb képminőséget.

A Philips monitor kínálata is bőséges
A Philips monitor kínálata is bőséges

És ha már a különlegesebb darabok szóba kerültek, akkor mindenképp meg kell említeni a Philips Evnia családot. Ennek egyes tagjai ugyanis megkapták a cég egyedi, Ambiglow névre hallgató megoldását, amely a hátlapokra szerelt színes LED-ek segítségével kreál állandóan változó fényglóriát a képernyő köré. Ez pedig sötétben igen látványos végeredményel jár, és abszolút hozzáadott értéket jelent.

De említhetjük azokat a modelleket is, amelyek hatalmas, hajlított képernyővel, illetve beépített webkamerával, valamint mikrofonnal és hangrendszerrel is rendelkeznek. Ez pedig nagyon jól jöhet konferenciabeszélgetés, videotelefonálás során. És azzal, hogy minden be van építve a monitorba, egy csomó hely megspórolható.

AOC monitorok
A gaming kiemelt szerepet játszik az AOC életében

Az AOC-nak is nagy szerepet szán a konszern. A márka Európában a legerősebb gamer brandnek számít, és ez a terület egyre fontosabb, hiszen folyamatosan nőnek a játékosoknak szánt, nagyobb tudású eszközök értékesítési adatai.

Ígéretet kaptunk arra, hogy hamarosan tesztelhetjük a cég termékeit, úgyhogy megnézhetjük élőben, hogy mit tudnak az AOC és Philiips monitorok. Mindenesetre amit láttunk eddig, annak alapján jó eséllyel indulnak a márkák a vásárlók kegyeiért vívott harcban.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?