A kiterjesztett együttműködés keretében kap Bowers & Wilkins audió rendszert egy rakat új, OLED és LCD technológiára épülő Philips TV. 

A jelek szerint bejött a TP Visionnek, hogy a Philips tévéknél hasznosította a Bowers & Wilkins tapasztalatait, ugyanis a két fél kiterjesztette az együttműködését, így a következő hónapokban újabb olyan Philips OLED- és LCD-tévék érkeznek a piacra, amelyekbe nagy teljesítményű, bika hangerejű Bowers & Wilkins audiorendszert építenek.

Philips tv

Ilyen volt a Philips 65OLED984 és 65OLED934 is, amelyek tényleg atomjól szóltak. E téren ennek köszönhetően lefőzték a legtöbb riválisukat.  A rajongók az év második felére várhatják a folytatást, azaz az újabb OLED alapú Philips tv készülékeket. Sőt  LCD-tévék is lesznek kisebb méretben ilyen hangrendszerrel. A cél nyilván az volt, hogy az alacsonyabb árkategóriában is elérhetővé tegyék ezt a szolgáltatást, amivel így a vetélytársak fölé nőhetnek.

A csúcsmodell a 65OLED984 ugyanis durván egy millióba kerül itthon. Tény, hogy 4K-s OLED-kijelzőről, HDR10+ technológiáról, okosplatformról, négy HDMI-ről, bombasztikus megszólalásról, Dolby Atmos-támogatásról és Philips Ambilight technológiáról van szó, de azért ez bárhogy nézzük, nem kevés pénz. És azt is jól látják a Philips döntéshozói, hogy igenis annak is lehet igénye a combosabb megszólalásra, aki nem akar egy kisebb vagyont kiadni egy televízióért. Kíváncsiak vagyunk, hogy mennyire jön be nekik az együttműködés kiterjesztése, mi mindenesetre drukkolunk!

Fotó: Philips