Honor 200 sorozat: légy a hajad szobrásza!

A Honor 200 mindent megtesz azért, hogy a képeinken csodálatos hajkoronák jelenjenek. meg. 

A globálisan június 26-án megjelenő Honor 200 is tagja a gyártó azon termékeinek, amiket portré telefonoknak titulál. Ehhez pedig kiváló társ a Pro verzió hátlapján lévő kettős 50MP-es kamera , beleértve a teleobjektívet is, de nem túl megszokott módon a szelfifotókat is 50 megapixellel készíthetjük. A portréfényképező fő kamera a Honor által Super Dynamic H9000 érzékelőnek nevezett, AI algoritmusok által tervezett szenzort kínál, amely „a fény és árnyék tökéletes egyensúlyát biztosítja még a kihívást jelentő fényviszonyok között is”.


honor 200
Kép: Phone Arena

Az 50MP-es portré-telefotó kamera egy egyedi gyártású, szélesebb dinamikatartományú Sony érzékelőt kínál, ami jól jön a tisztább, részletesebb képeket készítéséhez távoli tárgyakról, és kidolgozott bokeh-effektust biztosít a portréfotókhoz. A Honor a neves párizsi Studio Harcourt tudását is felhasználta a Honor 200 sorozatot működtető AI Portrait Engine kifejlesztéséhez.

A 200 Pro többi specifikációja sem rossz, hiszen ívelt 6,7 hüvelykes 2K kijelzővel érkezik, 120 Hz-es frissítési frekvenciával és 4000 nites csúcsfényerővel. A legújabb Snapdragon 8 Gen 3 hajtja majd, míg az óriási, 5200 mAh-s akkumulátor 100 W-os gyorstöltési képességgel biztosítja az áramot, és 40 perc alatt töltődik fel teljesen. Memóriafronton 12 GB RAM-ot és 512 GB-os flash-tárolót kínál. A sorozat globális debütálása három telefont foglal magában, úgymint 200 Pro, 200 és 200 Lite, amelyek ár szerint 900, , 640, illetve 360 dollárért. Ez 330, 236, valamint 130 ezer forintnak felel meg.

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?