Az Epson FastFoto FF680W második generációs, vezeték nélküli szkenner, ami segít a dokumentumok és fényképek digitalizálásában és megkönnyíti velük a munkát.

Elő a régi fényképekkel!

Az Epson újdonsága lehetőséget kínál a cipős dobozokban tárolt papírképek megőrzésére az utókor számára. A gyártó szerint az alkalmazott technológiával, megszületett a világ leggyorsabb, otthoni felhasználóknak szánt szkennere, amely számtalan formátumot is méretet kezel.

Az Epson FastFoto szoftver a villámgyors beolvasás mellett a rendszerezésben és megosztásban is segít, ráadásként képes a régi képeket feljavítani, színre állítani és szerkeszteni. A rendszer a jegyzetekkel ellátott felvételek elejét és hátulját, egyetlen lépésben is be tudja olvasni.

Az újdonság a szöveges dokumentumok láttán sem esik kétségbe, ugyanis a beépített Nuance OmniPage optikai karakterfelismerő (OCR) a nehezen kivehető dokumentumokból is a legtöbbet hozza ki. A mellékelt SmartScan szoftver mindezek mellett olyan funkciókat kínál, ami megkönnyíti az archiválást, ráadásként a program lehetővé teszi a beolvasott anyagok pdf, doc vagy xml formátumba mentését.

A WiFi kapcsolat lehetővé teszi továbbá az automatikus mentést, illetve megosztást a Google Drive vagy Dropbox használatával. A készülék USB és vezeték nélkül is könnyen csatlakoztatható, s gyors adatátvitelt biztosít. A FastFoto FF680W szkenner 600 dolláros áron szerezhető be.