Munkára is alkalmas a Samsung UJ59 monitor

A Samsung UJ59 típusjelzésű monitor, nagy valószínűséggel a játékosok szívét dobogtatja meg jobban, de a magas felbontás és nagy színmélység képfeldolgozásra is alkalmassá teheti a készüléket.


Munkára és játékra is ideális választás lehet

A Samsung újdonsága 32 hüvelykes VA kijelzővel rendelkezik. A panel UHD (3840 x 2160 képpont) felbontást és 16:9 képarányt kínál. A képernyő vékony, matt fekete kerete minden környezetben stílusos megjelenést kölcsönöz, míg az Y alakú állvány stabil támaszt nyújt. A 8,3 millió képpont széles színpalettát és éles képmegjelenítést biztosít. Az alkalmazott képjavítási technológia jelelemzéssel és a részletek felerősítésével alakítja át a gyengébb minőségű tartalmakat.

A készülék AMD FreeSync technológiát használ, ami szinkronizálja a videokártya és a monitor frissítési gyakoriságát, ezáltal csökkenti a kép szakadozását. A Low Input Lag mód minimalizálja a társított perifériák, s a képernyő válaszidejét, így simább játékélményt biztosít. A Játék mód az egyes jelenetekben felerősíti, módosítja a kontrasztot, aminek köszönhetően a sötétebb területek jobban látszanak.

A nagy képfelület természetesen nem csupán a játékosoknak kedvez. A Picture-by-Picture (PBP) funkció két eszköz társítását teszi lehetővé, míg Picture-in-Picture (PIP) funkcióval a második forrás kicsinyített képe is megjeleníthető, ami jelentősen megkönnyítheti a munkát. Az UJ59 monitorra két HDMI csatlakozó, valamint egy Display Port (1.2) és analóg hangkimenetet is került, hiányoznak ugyanakkor az USB csatlakozók.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?