A Panasonic nagyon készül Berlinbe

A Panasonic idén ünnepli százéves évfordulóját, így nem véletlen, hogy a vállalat izgatottan készül a berlini expóra. A gyártó igyekszik élményekben gazdag, interaktív programokkal felkelteni a látogatók figyelmét, ezért számos kipróbálható újdonsággal várják az érdeklődőket.


Az otthonok evolúciója

A Panasonic stand egyik fő látványossága az a kiállítás lesz, amely bemutatja az otthonok múltját, jelenét és jövőjét. A berendezett otthont imitáló kiállítótérben megtalálhatók lesznek azok az úttörő technológiák és termékek, amelyek az elmúlt évszázadban forradalmasították és szórakoztatóbbá tették a hétköznapokat. A látogatók megismerkedhetnek a vállalat környezetbarát és tiszta energetikai megoldásaival, mint pl. az okos energiaellátást biztosító napelemek. Bemutatkoznak a tiszta és környezetbarát vízmelegítési és fűtési megoldások, amelyek a Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyúit, vagy a Fuel Cell technológiát alkalmazzák.

A terülten bemutatkozik a legújabb IoT-technológia, amely összekapcsolja és rendszerbe szervezi a különböző készülékeket. A kilátogatók készüljenek fel egy olyan utazásra, ami előre repít az időben, s betekintést kínál, egy újdonságokkal teli világba. Az Intelligent Kitchen okoskonyhában a Cooking Partner főzősegéd bemutatja azokat az ételkészítési technológiákat, amelyek megkönnyítik a személyre szabott fogások előkészítését, továbbá egyszerűsítik a sütés-főzést. A kínálatból természetesen nem hiányozhatnak az olyan konyhai kisgépek sem, mint az új Slimline mikrohullámú sütő, vagy a Croustina SD-ZP2000 kenyérsütő, amiket kifejezetten az európai igények kiszolgálására terveztek.

Nézünk, mint a moziban

A Panasonic rendkívül büszke a filmkészítőkkel való szoros kapcsolatára, aminek kézzelfogható eredményeit a felvonultatott OLED tévékészülékek fogják demonstrálni. A látogatók megnézhetik, hogyan használják ezeket a képernyőket a filmes utómunkák során, hogy azután mi is az alkotók eredeti elképzeléseihez hűen nézhessük meg ezeket a filmeket, s megtapasztalhatják mire képes a HDR10+ technológia. Belülről fakadó szépségükkel téged is lenyűgöznek majd a Panasonic új televíziókészülékei.

A kiállításon bemutatkoznak a hangutasítással vezérelhető televíziók, valamint a legújabb audio- és videótermékek, de a hangzásélmény bemutató is érdekesnek ígérkezik. A látogatókat, egy relaxációs terület is várja, ahol többek között a HD605 zajcsillapítással felvértezett fejhallgató is kipróbálható. A házimozi rajongóknak nem érdemes elmenni UHD Blu-ray lejátszók mellett, ahol a kép- és hangminőségben is referenciaszintet képviselő UB9000 lejátszóval is megismerkedhetnek.

Van képük hozzá

A Panasonic a digitális képalkotás területén is jelentős kínálattal rendelkezik, amelyet természetesen ki is állítanak. Bemutatásra kerülnek a legújabb prémium fotótermékek (Lumix G9, GH5 és GH5S), amelyek interaktív tesztelésre is lehetőség nyílik. A tematika egyik fénypontja a nemrég bemutatott DMC-LX100 II fényképezőgép, amely az elismert DMC-LX100 prémium kompakt fényképező utódja.

A gyártó ezen felül számos érdekességet felvonultat. Nem hagyja otthon a vezeték nélküli DECT telefonokból és az idősebbek számára kialakított mobilokból álló választékát, s a megújult Technics márka, modern kor elvárásai szerint megtervezett, prémium kategóriás audiotermékeit sem. A Panasonic kiállító területét az IFA2018 5.2 a/b csarnokában találják az érdeklődők.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?