Bemutatkozott az OPPO Realme 2

A Realme az Oppo másodlagos márkájaként igyekszik hírnevet és rajongókat szerezni magának. Az új készülék minden tekintetben a középmezőnyben játszik, szerencsére az árát is ennek megfelelően határozták meg.


Minek nevezzelek?

A REALME 2 külső tekintetében nem különösebben izgalmas. Élénk színek és gyémánt mintát imitáló hátsó burkolat jellemzi a telefont. A készülékbe 6,2 hüvelykes kijelző került, aminek felbontása mindössze 1520 x 720 képpont. A kijelző mögött Snapdragon 450 lapka kapott helyet, a rendszer 3-4 GB memóriával gazdálkodhat, míg az adatok számára 32 / 64 GB tárhelyet biztosítanak. Utóbbi legfeljebb 256 GB méretű microSD kártyával hizlalható.

A hátlapon 13 + 2 megapixeles dupla kamera található, míg az elengedhetetlen szenzorszigeten 8 megapixeles szenzor kapott helyet. A működéshez szükséges energiáról, egy 4230 mAh kapacitású telep gondoskodik, ami AI Power Manager technológiával kombinálva, egészen hosszú üzemidővel kecsegtet. A telefon Android 8.1 rendszerre épített ColorOS 5.1 szoftvert futtat, de az a gyártótól egyáltalán nem szokatlan.

Az újdonság első körben Ázsiában próbál szerencsét, majd a globális forgalmazás is megkezdődik, de ennek időpontja egyelőre ismeretlen. Az Oppo Realme 2 előre láthatóan 110 és 130 eurós áron kerül a boltokba.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?