Egész nap bírja a strapát a Levono Yoga C630

A Levono Yoga C630 az első olyan noteszgép, amiben alacsony fogyasztású Snapdragon 850 lapka kapott helyet. A készülék Windows 10 operációs rendszert futtat, állandó online kapcsolatot és kifejezetten barátságos üzemidőt kínál.


Könnyű munkagép

A Lenovo újdonsága a sorozat többi tagjához hasonlóan ún. convertible eszköz, azaz a kijelző teljesen átfordítható, így a készülék táblagépként is használható. A fém borítású laptop, 13 hüvelykes IPS érintőpanelt kapott, ami 1920×1080 (FullHD) képpontos felbontást támogat.

A grafikus feladatokat, egy Adreno 630 GPU végzi, a rendszer legfeljebb 8 GB memóriát kezelhet, míg a tárhely méretét 256 GB-ban maximalizálta a gyártó. A megfelelő üzemi körülményekről, csendesen dolgozó passzív hűtés gondoskodik.

A masszív üzemidőn kívül a készülék sajátossága, hogy állandó online kapcsolatot (X20 LTE modem) biztosít, s a kijelző külön megvásárolható aktív tollal is használható. A karcsú gépre USB-C konnektorok kerültek, kapunk ujjlenyomat-olvasót, webkamerát, sztereó hangszórókat, mikrofont és fejhallgató csatlakozót.

A noteszgép alapból Windows 10 S operációs rendszerrel érkezik, ami bármikor frissíthető teljes értékű változatra, ugyanakkor az emulációval futó alkalmazások szoftver-kompatibilitása és a teljesítmény azért kérdéses lehet. A Lenovo Yoga C630 forgalmazása novemberben kezdődik 850 (4/128 GB) és 999 (8/256 GB) dolláros árakon.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?