A NETGEAR egyetlen csomagban kínálja a Harman Kardon technológiára építkező intelligens hangszóróját és a Wi-Fi Mesh Satellite szolgáltatást, amely szélesebb és egyenletesebb internet-hozzáférést biztosít az egész lakásban.

Mindent egy csomagban

Az Orbi Voice hangszóró az Amazon Alexa támogatásnak köszönhetően, mindig készen áll az utasítások fogadására, míg a Harman Kardon komponensek kiváló minőségű hangot biztosítanak. A tulajdonosok hozzáadhatják és beállíthatják a hangszórót, valamint a Wi-Fi Mesh Satellite szolgáltatást a meglévő otthoni hálózataikhoz és internetes szolgáltatásukhoz. Az ingyenesen hozzáférhető mobilalkalmazás biztosítja a frissítéseket, javításokat és a hálózati felügyeletet egyaránt.

Az alkalmazás lehetővé teszi a szülők számára az egyes tartalmak korlátozását, s figyeli a hálózaton eltöltött időt. A vendégfelhasználók számára különálló hálózat is létrehozható, így nagyobb biztonságba lehetnek a saját eszközök. A vezetékes hálózati kapcsolatot igényelő eszközöknek a rendszer két gigabites Ethernet portot biztosít.

A Netgear két konfigurációt kínál. A szeptembertől elérhető 430 dolláros csomagban Orbi Tri-Band router, hangszóró és a Mesh Satellite egység található, de akinek nincs szüksége útválasztóra októbertől megvásárolható lesz a 300 dolláros változat.