Masszív játékos telefont készít a Doogee

A Doogee S70 telefon a jelentős portfólióval rendelkező, kínai vállalat játékosoknak szánt megoldása, amely egy strapatelefon, s egy izmosnak szánt gamer készülék házasításából született.


Született túlélő…

A készülék közösségi finanszírozás keretein belül formálódik. Egyelőre úgy tűnik, hogy a csapat élvezi a felhasználók megelőlegezett bizalmát, hiszen még egy hónap van hátra a kampányból, de máris túl teljesítették a kitűzött célt. A telefon egészen ígéretes, hiszen a nagyméretű kijelző és a játékosok igényeihez igazított hardverek mellett, ebben a kategóriában szokatlan védelmet is kapunk.

A Doogee S70 hat hüvelykes, FHD+ felbontású kijelzővel rendelkezik, s a várható 18:9 képarány is biztató. A gyártó szerint a panel beltéren és szabadban is jól látható képet, élénk színeket és jó kontrasztot biztosít. A készülék egyedülálló burkolattal rendelkezik, fokozottan por, víz és ütésálló, jól viseli a szélsőséges hőmérsékleti körülményeket és nagyobb víznyomásnak is képes ellenállni.

… és játékos útitárs

A sarkoknál megerősített burkolat alatt MediaTek Helio P23 (2,5 GHz) lapka dolgozik, a rendszer 6 GB operatív memóriával gazdálkodhat, míg az adatok számára 64 GB tárhelyet biztosítanak. A készülék jellegzetessége a Game Boost funkció, amit aktiválva minden alkalmazást zárol a rendszer, miközben minden erőforrást a játékhoz irányít. A játékmódban megnövekedett hőmennyiséget, egyedi rendszer vezeti el a processzortól, mindig megfelelő üzemi körülményeket biztosítva. A játékosok számára, egy opcionális gamepad is készül, aminek segítségével pofás marokkonzol varázsolható a telefonból.

A gamer szolgáltatások mellett a fotósokról sem feledkezett meg a gyártó. Az előlapra 16 megapixeles (f/2.0) képalkotó került, míg hátulra 12 + 5 megapixeles dupla kamerát pakoltak. Az elsődleges képrögzítő Sony IMX363 (f/1.8) szenzort dolgoztat, míg a segédkamerának leginkább a mélység érzékelésében van szerepe. A készülék Android Oreo rendszert futtat; a beépített 5500 mAh kapacitású akkumulátor támogatja a gyors és vezeték nélküli töltést egyaránt. A Doogee S70 megjelenési ideje és ára egyelőre ismeretlen.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?