Megérkeztek a GoPro Hero7 sportkamerák

Bár a GoPro zűrös időszakot tudhat maga mögött, úgy tűnik a vállalat kilábalt a gödörből. A csapat pár napja három új akciókamerával jelentkezett, amelyek közül a csúcsmodell megújított képstabilizátorral és új szolgáltatásokkal érkezik.


Vérbeli akcióhősök…

A GoPro Hero 7 Black (399 USD) az elődtől örökölt 12 megapixeles szenzorral és GP1 típusjelzésű processzorral rendelkezik, így maradtak a korábban megszokott (4K/60 fps, 2K/120 fps és 1080p/240 fps) felbontások. A készülékbe a HyperSmooth névre keresztelt új stabilizátor került, amely szélsőséges helyzetekben jelentősen képes javítani a képminőséget.

A megnövelt operatív memória gyorsabb feldolgozást biztosít, míg a hatékonyabb tömörítési eljárás miatt a felvételek kisebb helyet foglalnak. Az eszköz víz alatt sem jön zavarba, tíz méterig tok nélkül is használható, de a megfelelő védelemmel tovább is lehet vele merészkedni.

A csúcsmodell mellett, két azonos méretű, de szerényebb tudású akciókamera is bemutatkozott. A GoPro Hero7 Silver (299 USD) és Hero7 White (199 USD) kamerákról hiányzik az első LCD kijelző, nincs GP1 processzor és az új képstabilizátort is nélkülözni kell. A burkolat alatt csupán 10 megapixeles szenzor dolgozik, ugyanakkor élő közvetítésekre és vertikális képek/videók készítésére is lehetőség nyílik. Mindhárom kamera rendelkezik hálózati funkciókkal, így az elkészített felvételek azonnal megoszthatók. Az eszközök hangutasításokkal is vezérelhetők.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?