Kompakt üzleti mindenes a Lenovo ThinkPad A285

A ThinkPad A285 karcsú, ugyanakkor erőteljes üzleti noteszgép, amely fejlett adatvédelmi technológiákat sorakoztat a maximális biztonság érdekében.


Teljesítmény és adatvédelem

A Lenovo ThinkPad A285 tükröződésmentes bevonattal ellátott kijelzőt kapott. A 12,5 hüvelykes IPS panel felbontása legfeljebb 1920 x 1080 képpont lehet. A készülék külső és felépítés tekintetében a korábbi ThinkPad modelleket idézi; a felső kávába, letakarható HD kamera került. Az adatok és a jelszavak titkosítását a dTPM (Discrete Trusted Platform Module) második generációja végzi, ezen felül ujjlenyomat-olvasó, AMD GuardMI technológia és AES 128 bites algoritmus óvja az állományokat.

A Lenovo újdonsága meglepetésre AMD platformra építkezik. A legizmosabb változatot Ryzen 7 Pro 2700U processzorral szerelték, ami mellett 16 GB DDR4 (2400 MHz) RAM és 512 GB PCIe SSD található. A készülék oldalára USB 3.1 (C-Type), USB 3.0 (A-Type), HDMI 1.4 és 3,5 mm-es csatlakozók kerültek. A 48 Wh kapacitású akkumulátor a gyári adatok szerint 10 órás üzemidőt biztosít, de támogatja a Rapid Charge technológiát, amivel egy óra alatt nyolcvan százalékos töltöttségi szint érhető el.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?