Hamarosan itt az új Fujifilm Instax Square kamera

Az Instax Square SQ20 négyzet alakú filmmel kompatibilis hibrid kamera, amely egyesíti a digitális fényképezők és instant fotónyomtatók jellemzőit.


Instant buli-felelős

A Fujifilm tavaly májusban mutatta be az Instax Square SQ10 kamerát, ami az első digitális érzékelővel és digitális képfeldolgozó technológiával rendelkező instant fényképező volt. Az SQ20 örökölte az előd alapfunkcióit, amelyek mellé számos olyan kiegészítő szolgáltatás került, ami lehetővé teszi a fényképek gyors manipulálását és nyomtatását.

https://www.youtube.com/watch?v=Ho5Cqr2irR8

A második generációs modell már rövid (tizenöt másodperces) videók rögzítését is lehetővé teszi, amelyek legjobb pillanatait kiragadva, egyedi képek hozhatók létre. A Motion Mode segítségével olyan mozdulatok is megörökíthetők, amik hagyományos módon nehezen elcsíphetők, ráadásul az ún. Sequence szűrő segítségével, hosszú expozíciós felvételek is imitálhatók.

A kamera f/2,4 apertúrával rendelkező CMOS szenzort dolgoztat, s elsőként 4x-es digitális zoomot is kínál. A készülék számos felvételi módban (standard, bulb, double exposure, split, collage, time shift collage) használható. A felvételek belső tárhelyre, vagy microSD / microSDHC kártyára menthetők.

A Fujifilm Instax Square SQ20 forgalmazása október végén kezdődik, de az ára egyelőre nem ismert.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?