Kivételesen elegáns a HP Spectre Folio noteszgép

A HP Spectre Folio ultra-könnyű hibrid noteszgép, amely a hagyományos üzemmód mellett táblagépként is használható, de feltámasztva multimédiás tartalomfogyasztásra is alkalmas.


Luxus bőrkötésben…

Egyszerűen gyönyörű a HP újdonsága, amely összezárva, egy exkluzív kivitelű iratgyűjtőre hasonlít. A finom bőrrel borított készüléket kinyitva 13,3 hüvelykes, digitális tollal is használható érintőkijelző, valamint háttér világítással ellátott billentyűzet fogad.

A kijelző teljesen átfordítható, vagy egyedülálló módon a tasztatúra elé húzható. A készülék egészen vékony, így csupán három USB-C portot sikerült az oldalakon elhelyezni. A megfelelő hangélményről a Bang & Olufsen által optimalizált hangrendszer gondoskodik.

A HP Spectre Folio az első hibrid noteszgép, ami a nyolcadik generációs, Y-sorozatba tartozó Intel processzorokat dolgoztat. A készülékbe egészen kisméretű alaplap került, passzív hűtéssel rendelkezik, s kiviteltől függően 14-17 órás üzemidőt kínál. A Core i5 és Core i7 / LTE modellek 1,299 és 1,499 dolláros áron szerezhetők be, míg a standard Core i7 modell ára egyelőre nem ismert. A készülék Cognac Brown és Bordeaux Burgundy fantázianevű változatokban érhető el.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?