A Home Hub a vállalat első intelligens megjelenítője, amely a kategóriára jellemző szolgáltatásokat kínálja. A kellemes megjelenésű készülékért 149 dollárt kérnek majd.

Virtuális háziszolga

A Google Home Hub hét hüvelykes érintő kijelzővel és sztereó hangszórókkal rendelkezik. A hálózati funkciók hozzáférést biztosítanak az internetes tartalomszolgáltatók kínálatához. A Google Assistant támogatás számos kényelmi szolgáltatást nyújt. A készülék segítségével felügyelhetők és vezérelhetők a társított intelligens eszközök, így nem kell külön alkalmazásokkal szórakozni. Hűtés, fűtés, világítás, zárak, biztonsági kamerák, szórakoztató-elektronikai eszközök könnyen kézben tarthatók.

Az eszközzel gyorsan és egyszerűen idézhetők fel az emlékezetes pillanatok. Az élő album funkcióval mindig a legfrissebb és legjobb fotók jelennek meg. A rendszer gépi intelligencia segítségével válogatja ki a gyengén sikerült, elmosódott vagy egyszerűen előnytelen képeket. Az Ambient EQ mindig az aktuális viszonyokhoz igazítja a képernyő fényerejét. Az eszközre nem került kamera, így videócsevegésről le kell mondani. A gyártó adatvédelmi okokra hivatkozva hagyta ki ezt a szolgáltatást, ami közelmúlt botrányait figyelembe véve, egyáltalán nem meglepő. A Google Home Hub forgalmazása október 22-én kezdődik.