A Montblanc Summit 2 okosóra az elődnél kisebb uniszex modell, amely Snapdragon Wear 3100 chipet dolgoztat, s a legfrissebb Google Wear operációs rendszert használja.

Klasszikus külső, okos belső

Az új SUMMIT 1,2 hüvelykes (390 x 390 képpontos) AMOLED kijelzővel rendelkezik, amelyet íves zafírüveg védelmez. Az újdonság tökéletesen ötvözi a hagyományos időmérők jellemzőit a legújabb technológiákkal. A klasszikus vonalvezetésű, 42 mm-es óratest, rozsdamentes acélból vagy titánból készült, oldalra egy korona és két programozható gomb került. A készülék iOS és Android rendszerű telefonokkal egyaránt kompatibilis; az új lapkakészlet jobb teljesítményt kínál és hosszabb üzemidőt biztosít. Az operatív memória 1 GB-os lett, míg a belső tároló méretét (8 GB) megduplázták.

Az újdonság a hagyományos okosóra funkciók és alkalmazások mellé dedikált applikációkat is kapott, így a hétköznapi felhasználók mellett, sokat utazók és a sportos életmódot kedvelők is megtalálhatják számításuk. Az edzést egyedi alkalmazás felügyeli, személyre szabott ajánlatokat készít és vizuális támogatást kínál a munkához.

A továbbfejlesztett GPS funkció a korábbinál pontosabb helymeghatározást tesz lehetővé, így a rendszer releváns információkkal segítheti a tájékozódást. A Google Assistant támogatás számos kényelmi szolgáltatást biztosít, meghatározott prioritás mentén kezeli az üzeneteket és hívásokat. A Montblanc Summit 2 alapára 995 dollár, ami a választott kiegészítők és felszerelés függvényében változhat.