Tovább bővül a GizmoKids termékvonal

A GizmoKids termékcsalád gyerekeknek szánt kütyüket tartalmaz, ez a vonal bővült a közelmúltban, egy nyomkövetőként is hasznos órával.

A biztonság záloga

A GizmoWatch első pillantásra egyszerű okosórának tűnik, azonban számos hasznos szolgáltatást kínál. A 4G LTE hálózatot használó eszköz a GizmoHub segítségével kényelmesen társítható iOs és Android rendszerű telefonokhoz, így a szülők bármikor tisztában lehetnek gyermekük pillanatnyi tartózkodási helyével. A szülők biztonsági zónákat is létrehozhatnak, így értesülhetnek róla, ha a gyerek feszegeti a határokat.


A szülők teljes mértékben felügyelhetik az eszközt. A mellékelt alkalmazás segítségével beállíthatók az aktív időszakok, szűrhetők a névjegyek, így csak megbízhatónak ítélt személyek tarthatnak kapcsolatot a gyerekkel. A Qualcomm 2100 platformra építkező készülék 1,3 hüvelykes AMOLED kijelzőt visel, míg a burkolat alatt 510 mAh kapacitású telep lapul, amely általános használat mellett négy, készenléti üzemmódban hét napos üzemidőt biztosít. A GizmoWatch pink és kék színben vásárolható meg, 180 dollárt kell érte fizetni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?