A Philips IPS kijelzőt használó monitora, 4K felbontást, éles képet és kiváló fényerőt kínál. Az újdonság a profi felhasználók által kedvelt több kijelzős vagy mozaik elrendezésben is használható.

Éles kép, élénk színek, nagy fényerő

A Philips 276E8VJSB típusjelzésű készüléke, 27 hüvelykes 4K UltraClear (3840 x 2160 képpont) kijelzőt dolgoztat. Az IPS technológiára építkező panel 178/178 fokos betekintési szöget kínál, éles képet és élénk színeket biztosít, ami egyes munkaterületeken kiemelten fontos szempont. A 10-bites kijelző 1,074 milliárd szín megjelenítésére képes, a színhűségét a 12-bites belső képfeldolgozás szavatolja.

A monitor egészen vékony keretet kapott, ami maximalizálja a hasznos képernyő-felületet, s lehetővé teszi a több kijelzős rendszerek kialakítását. A LED fényerő-szabályzás miatt előforduló villódzást a FlickerFree technológia, míg a szemfáradásért felelős kék fény kibocsátást a LowBlue eljárás csökkenti. A MultiView csatlakozás egyszerre több eszköz társítását is lehetővé teszi, ami egyszerűsíti az összetett, többfunkciós feladatok elvégzését. A monitorra DisplayPort 1.2 és HDMI 2.0 konnektorok kerültek.

A Philips 276E8VJSB monitor forgalmazása novemberben kezdődik, előre láthatóan 299 eurót kell érte kifizetni.