Xiaomi Black Shark Helo – Újra akcióban…

A Black Shark Helo a kínai gyártó második játékos telefonja, amely külsejét tekintve nem sokat változott, de részleteiben azért tetten érhetők a módosítások.


A „Cápa” ismét lecsap

A Black Shark Helo mérete alapvetően nem változott, ugyanakkor az 5,9 hüvelykes LCD kijelző helyére, 6 hüvelykes AMOLED panel került. A burkolat alatt most is Snapdragon 845 lapka dolgozik, de az operatív memória (6-10 GB) és a tárhely (64-256 GB) mérete szabadon megválasztható. A megfelelő üzemi hőmérsékletről újfent gőzkamrás hűtés gondoskodik, s a 4000 mAh kapacitású, gyorstöltést támogató akkumulátor is jónak tűnik.

Képalkotás tekintetében sok újítás nincs. Az elődhöz hasonlóan 12 + 20 megapixeles kamerapáros került a hátoldalra, míg az előlapon 20 megapixeles (f/2.2) egység kelleti magát. Kis módosítás, hogy a hátoldali lencsék az ujjlenyomat-olvasó fölé kerültek. Ismételten kapunk, egy gyorsan és könnyen aktiválható üzemmódváltó kapcsolót, amely hagyományos és játékra optimalizált beállításokat kínál. Játékos eszközről lévén szó, kapunk egy RGB világítással feldobott logót, s egy hátlapon körbefutó RGB csíkot is. A telefonhoz Bluetooth vezérlő is társítható, amely élvezetesebbé és kényelmesebbé teszi a játékot.

A Xiaomi Black Shark Helo egyelőre csak Kínában kapható. Az alapváltozat hozzávetőleg 460 dolláros áron, míg a december 12-én debütáló Sports Edition (10 GB/256 GB + vezérlő) 610 dollárért szerezhető be.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?