A Patriot Viper V765 típusjelzésű, csepp és porálló eszközét mechanikus kapcsolókkal szerelték, de programozható makró gombokat és RGB fényeket is kapunk.

Fények az éjszakában

Az amerikai vállalat klaviatúrája repülőgép-minőségű alumínium házat kapott, amely a mostoha bánásmódot is képes elviselni. A burkolatra dedikált médiavezérlők és a hangerő szabályozására szolgáló tárcsa került, míg az éjszakába nyúló partik fáradalmait leválasztható csuklótámasz hivatott enyhíteni. Az RGB fények és a makróbillentyűk programozása a mellékelt szoftverrel oldható meg.

A Viper V765 (110 USD) mechanikus billentyűzet az első modell a gyártó kínálatában, amely Kailh White kapcsolókat használ. A 3,6 mm-es utazási távolsággal rendelkező billentyűk anélkül biztosítanak gyorsabb válaszidőt, hogy cserébe be kellene áldozni a mechanikus kapcsolók kínálta előnyöket. Az 1,8 mm-es átkapcsolási pont miatt a tasztatúra sokkal markánsabban viselkedik, mint a gyártó korábbi modelljei. A kétéves garanciával ellátott V765 természetesen kompatibilis a legfrissebb rendszerekkel.