Befutott a Windows 10 rendszert használó Galaxy Book2

A Samsung Galaxy Book2 fura masina, ugyanis a leválasztható billentyűzettel is rendelkező táblagép Windows 10 operációs rendszert futtat, miközben Snapdragon lapkát használ.


Galaxy Book2 vs. Microsoft Surface Pro

A Samsung Galaxy Book2 gyomrában, egy Snapdragon 850 lapka dolgozik. A 4 GB operatív memória mellé, 128 GB belső tároló jutott, amit microSD kártyával lehet bővíteni. A grafikus feladatokat Adreno 630 GPU végzi. A készülék 2160×1440 képpont felbontású, 12 hüvelykes, tollat is támogató Super AMOLED kijelzőt visel. A táblagép elején 5 megapixeles, míg a hátulján 8 megapixeles kamera található.

Az eszközre Dolby Atmos támogatással bíró hangszórók kerültek, s jó hír, hogy a szokásos Bluetooth és WiFi egység mellé, beépített LTE modem is került. A fülesek 3,5 mm-es konnektor segítségével társíthatók, míg a töltéshez és adatcseréhez USB-C csatlakozót kapunk. A beépített akkumulátor mintegy húsz órás üzemidőt kínál. A készülék Windows 10S operációs rendszert futtat, amely az alapváltozat korlátozott verziója, tehát csak 32 bites alkalmazások és programok használatát engedélyezi.

A főként általános tartalomfogyasztásra alkalmas Galaxy Book2 forgalmazása november első hetében kezdődik, előre láthatóan 1000 dollárt kell érte fizetni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?