A Mobvoi meglepően olcsó és jól összerakott órákkal hívta fel magára a figyelmet. Legújabb eszközük a Classic modell következő generációja, amely már Google Wear operációs rendszert futtat.

Visszafogottan elegáns

Az újdonság az előd egyszerűségét örökölte. A 18-20 mm átmérőjű óratest rozsdamentes acélból készült, ebbe ültették bele 1,3 hüvelykes (360×360 képpont) AMOLED kijelzőt. A készülék IP68 minősítést kapott, így probléma nélkül ellenáll a víznek és pornak. Az egyik legfontosabb változás, hogy amíg az előd a saját fejlesztésű Ticwear rendszert használta, addig az újabb változat Wear 2100 platformra építkezik. Az új rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olyan alkalmazásokhoz is hozzáférjenek, amiket nem integráltak a korábbi ökoszisztémába.

A TicWatch C2 számos frissítésen esett át, így a korábban megszokott (fitnesz és egészségügyi) funkciók mellé besorolt az NFC (Google Pay) támogatás, valamint számos beszédalapú (Google Assistant) szolgáltatással is bővült a kínálat. A beépített 400 mAh akkumulátor a gyári adatok szerint kétnapos üzemidőt szavatol, ami a nagyokhoz képest nem túl acélos, de azért elfogadható kompromisszumnak tűnik. A Mobvoi TicWatch C2 forgalmazása decemberben kezdődik, 200 dollárt kell érte kifizetni.