Új funkciókkal érkezik a MISFIT Vapor 2

A második generációs MISFIT Vapor külső és tudás tekintetében az elődre hajaz, ám ezúttal beépített GPS-t és NFC chipet is kapunk.


Ha kell egy kis plusz

A MISFIT Vapor 2 alapvetően az előd örökségét hordozza, de immár két méretben (41/46 mm) érhető el. A rozsdamentes acélból készült, különböző színű óratest és cserélhető szíjak segítségével a készülék könnyen egyedivé varázsolható. A kijelző nem változott, most is kerek AMOLED panelt (328 ppi) kapunk, ami mögött a Qualcomm Snapdragon 2100 platformja dolgozik. A készülék 4 GB belső memóriával rendelkezik.

https://youtu.be/zPOgmXnAIFI

A régebbi szolgáltatások (szívritmus-érzékelő, beépített zenelejátszó) mellé, néhány újdonság is került. Egyik a telefon nélkül is használható GPS, míg a másik az NFC-chip, amely a kiválasztott régiókban lehetővé teszi a bankkártya nélküli fizetést. Az eszköz a WearOS legújabb verzióját futtatja, így a korábbinál lényegesen gyorsabb a rendszer, ráadásként könnyeben is használható. A burkolat alá 330 mAh telep került, ami egyetlen töltéssel egész napot kibír.

A Misfit Vapor 2 szilikonpántos változatait 215 fontért kínálják, míg a fémszíjas modellek 255 fontért vásárolhatók meg.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?