Az újdonság a Pioneer Scene Style sorozatát erősíti. A vezeték nélküli, aktív zajcsökkentő technológiát használó fejhallgató Hi-Res Audio tanúsítvánnyal és a Google Assistant támogatással rendelkezik.

Vezeték nélkül, kedvező áron

A Pioneer S9 típusjelzésű fülese a vezeték nélküli technológia kínálta szabadságot házasítja össze a kiváló hangminőséggel. Az egyszerű, de komfortos kialakításnak köszönhetően a készülék hosszabb távon sem kényelmetlen. A füles egyszerre két forráseszközhöz képes csatlakozni.

A fülest 40 mm-es meghajtóval rendelkezik. A nagy felbontású állományok lejátszását a Qualcomm aptX HD kódek teszi lehetővé. A fejhallgató házán elhelyezett gombok és mikrofon a manuális vezérlést és a hívások kezelését biztosítják. Az aktív zajcsökkentő technológia érzékeli a külső hangokat és inverz frekvenciákat generálva oltja ki a környezeti zajokat.

A készüléket a Pioneer Headphone App segítségével lehet finomhangolni, ugyanitt állítható be a zajcsökkentés mértéke. A dedikált Google Assistant gomb azonnali hozzáférést biztosít a technológia kínálta funkciókhoz. A beépített telep egy töltéssel, legfeljebb huszonhét órán keresztül húzza, de a füles vezetékes üzemmódban is használható.

A Pioneer S9 fejhallgató fekete vagy arany kivitelben, november végétől vásárolható meg. A fülesért 200 eurót kell a kasszánál hagyni.