Kínpadra vonták és elvérzett az új iPad Pro

Az közelmúltban bemutatott, újabb generációs iPad Pro az egyik legjobb, s ennek megfelelően a legdrágább táblagép a piacon. Ezért is sokkoló, hogy a készülék egészen könnyedén meghajtható.


Papírvékony és könnyen törik

Zack Nelson, a JerryRigEverything YouTube-csatorna gazdája, szokásához híven alaposan megkínozta a fém házas iPad Pro táblagépet, ami meglepő eredményeket hozott. A kíméletlen bánásmódról elhíresült úriembernek ugyanis, két hüvelykujjával sikerült megtörnie a méregdrága készüléket. Véleménye szerint az alumínium burkolat semmire nem jó, gyakorlatilag semmilyen merevítéssel nem rendelkezik, de más tervezési hiányosságokra is fény derült.

A zafírüvegnek… khm… hazudott, kamerát védő burkolat szimpla üvegnek bizonyult, ahogy az Apple Pencil sem különösebben strapabíró konstrukció. Nelson arra is rámutatott, hogy a burkolatot a mikrofonnak és töltőcsatlakozónak vágott lyukak is tovább gyengítik, igencsak sebezhetővé téve az eszközt. Bár az iPad Pro szándékos csavargatása nem túl életszerű, de aki szereti táskában vagy hátizsákban cipelni a készüléket jobban teszi, ha szállítás előtt keményebb tokot húz kedvencére. Az Apple egyelőre nem kommentálta az elhangzottakat, de néhány károsult már előkerült, akik saját tapasztalat alapján erősíthetik meg Zack, nem túl hízelgő véleményét.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?