Kegyetlen jól néz ki a kínai, Hisense OLED tévé

A kínai Hisense jelenleg a világ egyik legnagyobb kijelzőgyártója, amely a saját márkás televízióit is gőzerővel elkezdte tolni az elmúlt időszakban. Ezek között megtalálhatóak az innovatív 4K HDR kvantumpontos LED LCD televíziók is, sőt a konszern végre színre lépett az első OLED tévéjével is.


Az X széria nevű Hisense OLED tv ráadásul eszméletlen jól néz ki. Piszok elegáns, nyoma sincs a sok kínai modellre jellemző bazári, giccses, gagyinak ható dizájnnak. Némi meglepetésre egyelőre csak Kengurusztánban, azaz Ausztráliában dobták piacra, de 2019 elején a tervek szerint jön már Európába is. Az ára viszont meglepően soknak tűnik, hiszen az 55 inches verzió 3500 (kábé 980 000 forint), a 65 inches pedig 5000 dodóba (1 400 000 forint) kerül. Azért reméljük, hogy mire ideáig eljut lenyomják az árát, mert király dizájn ide vagy oda, ilyen áron annyi esélye lesz a 4K felbontású HDR támogatású Hisense OLED modellnek, mint egy hógolyónak a pokolban.

Ultravékony készülékház, a kávák pedig szinte láthatatlanok.

A krómozott talp is eléggé baba.

Így néz ki teljes valójában.Oké, várjuk.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?