Játékosoknak készült az MSI Oculux monitor

Az MSI Oculux NXG251R jelzésű monitor a játékosok szívét igyekszik megnyerni. A készülék Nvidia G-Sync technológiával, alacsony válaszidővel, játékos funkciókkal és fényekkel felvértezve rongyol ki hamarosan a piacra.


Egyet a karácsonyfa alá?

A monitort tükröződésmentes bevonattal ellátott, LED háttér világítással rendelkező, 24,5 hüvelykes TN panellel szerelték. A kijelző FHD (1920×1080 képpont) felbontással és 1 ms (GTG) válaszidővel dolgozik, s 170 fokos vízszintes, valamint 160 fokos függőleges betekintési szöget kínál. A képfrissítés értéke 240 Hz.

Az MSI újdonsága masszív, nagyfokú kalibrációt biztosító állványt kapott, de a VESA furatoknak köszönhetően falon is elhelyezhető. A készüléken DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 csatlakozók, valamint USB-A (3.1) és USB-B (3.1) konnektorok is helyet kaptak. A monitor keskeny oldalsó szegélyekkel rendelkezik, így több monitoros rendszerben is jól használható. Játékos monitor révén az RGB fények sem maradtak le, a fényforrások a Mystic Light szoftverrel zabolázhatók meg. Az MSI Oculux NXG251R monitor forgalmazása december közepén kezdődik, de a kiskereskedelmi ár egyelőre nem ismert.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?