A BOSE Frames különlegességét a beépített vezeték nélküli fülesek, valamint az AR funkciók jelentik. A januártól elérhető újdonság két változatban kerül a boltokba.

Füledbe súgja a tudnivalókat

A BOSE újdonsága első ránézésre közönséges napszemüvegnek látszik, ám ennél lényegesen összetettebb eszközről van szó. A karcálló anyagból készített, törésbiztos, UVA/UVB sugárzásnak ellenálló szemüveg két szárába apró mikrofont és vezeték nélküli fülhallgatót rejtettek. A füles zenehallgatásra, hívások kezelésére, valamint a virtuális asszisztensek (Siri, Google Assistant) elérésére egyaránt alkalmas.

A jobb száron található gombbal lehet az eszközt párosítani, vezérelni a lejátszást, illetve ennek segítségével fogadhatók és kezdeményezhetők a hívások. A szemüveg a gyártó saját fejlesztésű AR platformját használja, amely a klasszikus funkciókon kívül virtualizálja a társított eszköz (pl. telefonban tárolt névjegyeket, jegyzeteket, zenéket) tartalmát. A platform iOS és Android rendszerekkel is kompatibilis. A Bose Frames Alto és Rondo 200 dollárért rendelhető meg.