A Sharkoon újdonsága kifejezetten játékosoknak készült, kényelmes kialakítású rágcsáló, amely nagy érzékenységgel dolgozik és programozható gombokat visel.

Dögösen néz ki…

Az eszköz látványos burkolata alatt, nagy teljesítményű PixArt 3360 optikai érzékelő lakik, ami legfeljebb 15.000 DPI, hat fokozatban állítható érzékenységet kínál. Az éppen aktuális beállítást az egér oldalán elhelyezett kijelző mutatja, így mindig lehet tudni éppen melyik van használatban. A precizitás és agilitás érdekében belső súlyokat is kapunk, amelyek darabonként 5,6 grammot nyomnak.

https://youtu.be/_t0ypd055iI

A Drakonia II összesen tizenkét programozható gombot kapott, amiből hatot a hüvelykujj közelébe pakoltak. Az eszköz 16 kB memóriával rendelkezik, s öt profil tárolására biztosít lehetőséget. A bal és jobb gombok alá OMRON kapcsolókat raktak, amik a gyári adatok szerint tízmillió kattintást bírnak. A zöld és fekete színben elérhető egér RGB világítással is rendelkezik, amely az oldalsó gombokat és a görgőt, valamint a gyártó logóját is megvilágítják. A világítás a gyártó oldaláról letölthető szoftver telepítése után személyre is szabható. Az USB csatlakozóval ellátott Sharkoon Drakonia II egeret, 39,99 euró ellenében lehet hazavinni.